ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА РАБОТИЛНИЦИ ЗА ОБУКА MOVIEQ

ФАСИЛИТАТОРИ НА ИОМ ЗА MOVIEQ – 2 фасилитатори Дали имате дипломирано на факултетите за општествени науки?! Дали имате искуство од групна работа и држење работилници?! Дали сте заинтересирани за програми наменети за развој и унапредување на социјални и животни вештини? Дали зборувате албански и англиски јазик? Повик на ИОМ  да се пријавите за 4-дневна обука […]

Read More
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support