Агенцијата за миграции на ОН креираше дигиталната платформа за вклучување на членови на дијаспората во развојните процеси на државите

Женева – ИОМ, Агенцијата за миграција на ОН, вчера официјално ја презентираше својата платформа iDiaspora (08/10), за време на настан кој беше дел од Меѓународниот дијалог за миграции кој е во тек во Женева. iDiaspora е глобален центар за вклучување и размена на знаења за транснационалните заедници и оние кои сакаат да се вклучат со […]

Read More
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support